The "144 000" saved soules 
Betlehemin tähden yhteys Raamattuun ja esoteerisiin yhteyksiin on mielenkiintoinen, mutta huonosti tiedetty. Esoteerisessa mielessä se symboloi ” Greator” , suuruuden voimaa, jota Jeesus käytti. Tämä sama voima löytyy meistä seitsemästä energiakeskuksesta joita kutsutaan chakroiksi.


Jokainen näistä seitsemästä keskusksesta on tietynlainen symboli Lotus kukan  terälehden symboloimasta jumalaisen ihmisolemuksen paluusta. Terälehdet edustavat suuruuden voimaa ja niissä on seitsemän lehden keskus, kuten schakrat.
Keskuksen viisi osan summa on 48 terälehteä. Kuudes keskus yhtä kuin ihmisen silmien välissä oleva keskus ”kolmas silmä”. Tässä keskuksessa on 96 terälehteä, nämä yhdistettynä viidennen keskuksen 48:n saadaan luku 144. Tämä luku on sama kuin ”hedelmän antamisen” vuoden luomisen ajanjakso, yhden vuoden 12 ”kuukautta” kerrottuna itsellään antaa tulokseksi 144.

Ihmisen päänpäällä on seitsemäs keskus joka sisältää 1000 terälehteä. Kun nämä liitetään ihmisen lukuun 144 ja suuruuden voima itse 1000 – saada ihmisen ja Jumalan yhteyden luvuksi 144.000 – tämä ei tarkoita 144 000 ihmistä  vaan ihmisen  lukemattomia tapoja palvella jumalaa – olla jumalolento ” täysi hienojakoinen persoonallisuus”.
 Viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeisiksi.


  Jo ammoin Juutalainen uskonto kehitti lukuisia numero systeemejä, jotka antoivat tietoa elämästä, tulevasta, tai persoonallisista kyvyistä. 
  Nimen kirjaimista avataan koodi erityisen kaavan avulla, ja näin saadaan persoonan luvuksi 1-9. Numero 9 nähtiin ylimmäisenä olemassaolon kunnian portailla ja se symboloi lop-puun saattamista, taivaan numeroa, enkelit, paratiisia maan päällä.

 Kuten aiemmin ilmeni, suuruuttamme ilmentävä numero – 96- kolmas silmä- ymmärtävä näkökyky tulee kahdesta numerosta 9 ja 6.
Voidaan sanoa, että tämä on sama numero, koska se ylösalaisin käännettynä numero 6 on 9 ja toisin päin.
Kristillisessä merkityksessä tämä tarkoittaa kääntymistä pakanuudesta Kristityksi.
 Kuitenkin, lukuisissa ja Salomonin viisauksissa tulee esille ”viimeiset tulevat ensimmäisiksi” – viimeinen (9) tulee ensimmäiseksi (6) ja ensimmäiset (6) tulevat viimeisiksi (9).
Tämä heijastuu myös kun tehdään  koodinpurku   "Jesus" nimestä, käyttämällä vanhaa Juutalaisten numerologiasta kaavaa. Jos otetaan Hebrew nimi päädytään numeroon 6. ”Jesus” nimi taas antaa luvun ylösalaisin.
1(J) + 5 (e) + 3 (s) + 6 (u) + 3 (s) = 18 = 1 + 8 = 9.

Numerologia , ymmärryksen apuvälineenä, näyttää menettäneen osaansa tämän tieteellisessä todellisuudessamme. 
Numerologia oli uskonnon työväline Kristinuskon alkuaikoina.
On oikeastaan asiaankuulumatonta ylenkatsoa Raamatun numerologian uskonnollista ja tieteellistä merkitystä. 

Numerot viisi ja yhdeksän liitetään Beetlehemin tähteen
 Kaikkialla maapallolla ei voida nähdä ” Beetlehemin Tähteä”.


Betlehemin Tähden syntyperää ei tiedetä. Olemassa on monia oletuksia. Kerrotaan, että se on ammoisina aikoina annettu maalle 
( Egyptiläisille ) Jumalilta lahjaksi ihmisrodulle. 
Egyptiläisissä haudoissa on tehty löydöksiä, joissa taivasta esittää viisi sakarainen tähti. On myös mielenkiintoista huomata, että Egyptin hieroglyyfi ”aamu tähti” sisältää  sananmukaisen merkityksen jumalainen tieto”. Aamutähti liitetään yleensä Venus planeettaan, joka itsessään on erittäin tärkeä linkki kahleissamme täällä fyysisessä maailmassa. 
( Venus näkyy vain ,joko aamulla tai illalla - iltatähtenä )

Alkuperäinen Betlehemin tähti ei ollut todellakaan vain Egyptiläisten löytö vaan se tunnetaan kaikissa vanhoissa kulttuureissa. 
 Ei ole epäilystäkään, etteikö tällä Tähdellä ole monta merkitystä. Sen on nähty monin tavoin symboloivan ihmisen jumalista puolta.

Kristillisyydessä sen on nähty yhdellä viivalla piirrettynä symboloivan iäisyyttä.
Sen ympyrän kehä. Viisi sakaraa symboloi henkeä, ilmaa, tulta, vettä ja maata.
Usein Betlehemin Tähteä käytetään sosiaalisissa maagisissa rituaaleissa. 
Vapaamuurariudessa Betlehemin tähti on hyvin tärkeä ja voi saada liekehtivän tähden muodon ” säde ” kanssa ja G kirjain keskellä. G merkitsee gnostilaisuuden tuomaa oivallusta, tietoa, toivoa ja syvällistä uskonnon ymmärrystä ja koko kuvio, Jumalaa ja Suuruutta.
Betlehemin Tähti muistuttaa meitä auringon valosta joka säteilee maahan ja mahdollistaa meidän kaikkien nauttia siitä.Astrologisesti tähden sakarat jakavat kartan viiteen osaan , 360:5=72.
Tämä aspekti on ehkä yksi voimakkaimmista ja vaikeammin tulkittavista.
Kvintiiliin liittyy paljon vanhaa viisautta, mutta se on vielä sidottuna ihmisen muotoon ja ihmisen arvomaailmaan. 


  © kaarina pääkkönen